8 tips voor LinkedIn portretten.

8 tips voor LinkedIn portretten.

 1. LinkedIn portretten gaan om herkenning, zodat je er betrouwbaar en competent uit ziet.  Laat dus zoveel mogelijk van je gezicht zien en plaats geen foto van jezelf ten voeten uit.
 2. Let op je kleding, behalve zwart waarop je alle stofjes ziet en wit, wat je erg bleek maakt kan bijna alles. Streepjes zijn vaak erg druk en teksten op shirts zijn ook niet handig.
 3. Iedereen kan goed op de foto staan. Ga op de foto als jezelf maar houd rekening met de verwachtingen van je beroep.
 4. Houd geen objecten vast op de foto zoals een wijnglas etc.
 5. Bezuinig niet op een foto, maar laat een goede foto maken met een goede belichting door een professionele fotograaf. Een zelfportret via de spiegel of met de webcam kan echt niet.
 6. Plaats de foto ook op andere social media zodat de mensen je gaan herkennen, zoals bij een netwerkbijeenkomst.
 7. Zet een recente foto online, zodat je profielfoto bijdraagt aan een goede online profilering.
 8. Een lachende foto waarbij je in de lens kijkt heeft het meeste succes.

Waar en hoe

Feenstra Fotografie verzorgt portretten voor Social Media zoals Facebook of LinkedIn of gewoon voor op uw eigen website. Dat kan op locatie met onze mobiele studio of kom naar onze studio in Almere aan de Katernstraat 11.

 1. We maken in overleg en met aanwijzingen een foto waar u blij van wordt.
 2. U zoekt zelf de leukste foto uit.
 3. Kwaliteit staat voorop en daarom worden de fotobestanden zorgvuldig op een natuurlijke manier nabewerkt.

 • Prijs per foto in de studio 75 euro ex btw inclusief 1 bewerkte foto die naar u wordt gemaild.
 • Uitgebreide fotoshoot met kledingwissel en meerdere achtergronden en lichtopstellingen 150 euro ex btw pp. U ontvangt dan 5 verschillende bewerkte beelden die u zelf kunt uitkiezen.

Op locatie met de mobiele studio kunnen we ook voor u aan de slag en dat kan heel voordelig uitpakken als ik bijvoorbeeld tijdens een bijeenkomst kan fotograferen en de personen langs de mobiele studio komen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Happy Hour in de studio:

Mail of bel meteen en maak gebruik van ons happy hour in de studio. Maak een afspraak in de fotostudio op werkdagen tussen 17:00 uur en 18:00 uur en ontvang de eerste foto voor 50 euro ex btw.