Coverstory Lifestyle Almere.

Coverstory Lifestyle Almere.

Bij de opdrachten voor het glossy magazine Lifestyle Almere kan alles uit de kast. Het is leuk om je grenzen te verleggen. In dit geval onderwaterfotografie met top-kunstrijdster Niki Wories. Zij traint voor de Olymische spelen. Ik mocht haar fotografen maar niet op het ijs. Want het is per slot van rekening het lente nummer.
Lifestyle Almere is een magazine gemaakt voor en door Almeerders. 

Omdat ik onder water de figuren van het kunstschaatsen wél kan laten zien, heb ik duikvereniging Narwal uit Almere om hulp gevraagd. Met flitslicht op de kant hing en hangend aan de tribune van het zwembad. Adem ik in en blijven proberen.  Alles gaat alles anders dan ik gewend bent op het droge, maar het is de moeite waard.
De volgende dag ontmoeten ik Niki in de studio.
In het magazine vindt je nog meer foto's en op mijn facebook.
 Samen met Dominique Haveman heb ik het lentethema verder uitgewerkt op Niki met bodypaint.