Testimonials


Michelle de Koning 

Eindredacteur BedrijfsmediaMaters &  Hermsen

Feenstra Fotografie maakt foto’s voor verschillende bladen, internetbladen en personeelsmagazines die wij maken voor onze klanten. Hij maakt vooral portretten in de werkomgeving of thuis bij de geportretteerde. Maarten weet de mensen altijd ontspannen op de foto te krijgen. Wat ik heel prettig vind, is dat hij proactief is: zelf afspraken regelt en bij mij op tijd aan de bel trekt over de planning. Dat is een fijne manier van werken, elke deadline wordt op een heel georganiseerde manier gehaald. Ook is Maarten goed bereikbaar, als hij fotografeert belt hij daarna snel terug. Hij levert goede kwaliteit, gaat vaak al op pad met een idee hoe hij het wil hebben. Dat komt ook doordat we in de magazines, waarvoor hij fotografeert, werken met vaste rubrieken waarbij de manier van fotograferen al vaststaat. Zo weten we al waar bijvoorbeeld een kop of tekst moet komen en dat isbepalend voor de vormgeving en dus voor de foto. En daar komt gelijk ook mijn tip voor Maarten: het zijn altijd hele goede foto’s, maar wel een beetje voorspelbaar. Het mag naast de gevraagde fotografie soms een beetje spannender. Verras je klant met creativiteit. Over de service van Maarten ben ik erg tevreden: altijd op tijd, proactief en naar de mensen die opde foto moeten ontspannen. Dat zie je terug in de fotografie.

Michelle de Koning Eindredacteur BedrijfsmediaMaters &  Hermsen


Emmeke Roemer

Kwaliteitsmanager en Communicatieadviseur
Leger des Heils

Wij maken gebruik van de diensten van Feenstra Fotografie voor beelden voor de website, flyers en jaarverslagen. Met Maarten is er altijd een goede afstemming vooraf, duidelijke afspraken. Maarten weet inmiddels vaak beter wat wij zoeken voor we er zelf achter zijn.
Het warme en menselijke aspect is altijd goed belicht, de foto's zijn puur en oprecht. Precies zoals het Leger des Heils graag naar buiten treedt. Portretfoto’s, maar ook actiefoto’s zijn belevend, je wordt de foto ingetrokken.
Of Maarten nu een directeur of groep cliënten op de foto moet zetten, hij weet de juiste toon te slaan. Maarten stelt mensen op hun gemak. Het resultaat is nooit tegengevallen.


Ritchie Brouwer

PR-adviseur, scholengemeenschap Echnaton

Het complete beeldarchief van Echnaton wordt door Maarten verzorgd. We zijn een scholengemeenschap, dus het zijn veelal foto’s van leerlingen en docenten in lessituaties. Die situaties zijn – zeker op een Topsport Talent School als de onze – heel divers. Ook voetbaltrainingen, tennislessen en basketbaltrainingen horen daarbij. Daarnaast legt Maarten danslessen, culturele activiteiten en buitenschoolse activiteiten voor ons vast. Jaarlijks schieten we een campagnebeeld. Samen met The Media Office maakt Maarten dan een beeld waarin onze pay-off ‘Leren in beweging’ leidend is.
Maarten is zeer vakkundig, uitermate betrouwbaar en buitengewoon consciëntieus. Bij de fotografie van onze leerlingen is Maartens ongedwongen aanpak elke keer weer een garantie voor mooie, natuurlijke beelden. Die complimenten krijgen we dan ook geregeld wanneer mensen onze uitingen zien. En ander pluspunt is zeker zijn bereikbaarheid. Hij is dat voor ons optimaal. En levert overvloedig voor een nette prijs.
De foto’s die hij aanlevert, zijn soms zo goed dat mensen denken dat we Amerikaanse stockfoto’s gebruiken, terwijl het onze eigen leerlingen zijn in hun natuurlijke habitat.
Tip? Ga op Instagram! Je doet immers iets met foto’s…


Lotje Gorris
Online Marketeer ROC van Amsterdam

Feenstra Fotografie verzorgt voor ons portretten van studenten en studenten in groepjes (in de kantine, op het schoolplein of in lessituaties). Deze foto’s gaan we gebruiken voor onze websites, maar ook voor onze nieuwsbrieven en alle social mediakanalen die we voor onze ROC gaan inzetten. 

Ik vind het heel fijn samenwerken met Maarten. Hij heeft veel ervaring met het fotograferen van studenten en denkt graag mee over het maken van de meest geschikte foto’s. Zowel vooraf als op de fotografiedagen zelf. Daarnaast is Maarten ook assertief tijdens het fotograferen. Hij  stapt zelf op studenten af, waardoor we veel werk konden verzetten. Maarten is tijdens ons project ook enorm flexibel geweest, zowel qua planning als tarief.

Daarnaast is Maarten telefonisch altijd goed bereikbaar. Ook zijn mail houdt hij goed in de gaten. Antwoord komt meestal telefonisch, maar dat is geen probleem. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk! Het zijn erg mooie en bruikbare foto’s geworden.  En erg servicegericht. Bij onze briefing heeft hij meegedacht over hoe we deze enorme klus het beste konden aanpakken, was hij flexibel qua planning en waren de vele verschillende locaties die we moesten bezoeken geen enkel probleem voor hem. Zou ook niets kunnen bedenken wat beter kan.